Header


Har legat hemma sjuk men nu är jag på benen, så himla härligt man får helt ny energi efter man varit sjuk :-) Har även hunnit sätta igång med min webshop som kommer att lanseras i mitten av juni, ska bli så himla roligt och kul att göra något man verkligen känner att man brinner för. Mycket som ska ordnas innan bara men alla beställningar är snart gjorda så väntar bara på leveranserna. Översta bilden är ett litet smakprov på en av alla grejjer jag kommer sälja ;-)

Många frågar vart jag gör mina fransar och det är på Södra Vägen i Göteborg på Salong Beauty Corner, gör dom för tillfället hos en tjej som heter Julia, hon är ganska ny men är sååå duktig och supernogrann. Jag har somnat varje gång jag är där för jag känner mig så bekväm och avslappnad när jag gör mina fransar där. Sist snarkade jag tydligen högt, var väl för jag höll på att bli sjuk (hoppas jag!?) ;-)

På nedersta bilderna är min lägenhet som jag älskar så mycket, är så stolt över den då allt är precis MIN stil. Har ju ändå bott in mig vid det här laget, efter 5 år och nu äntligen känner jag WOW varje dag jag vaknar upp! :-)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

 
Inte så mycket roliga bilder från midsommar men vi käkade i alla fall först mat hemma hos mig sen drog vi till Torslanda på fest, och det var så skönt folk där, hade riktigt roligt faktiskt! Torslanda nere vid vattnet är ju så himla fint också..!

Dagen efter blev det rehab med pizza nere vid havet, godis och Ben and Jerrrys. Idag har jag jobbat hela dagen - själv också, var nästan ingen där så tiden gick såå långsamt men blev så glad när folk väl kom förbi och snackade! :-) Efter jobbet var jag ju övertaggad på gym så drog till mitt favvogym, var dock lite tråkigt där så drog vidare till ett annat och då var det stängt så fick åka till ett tredje. Sen var jag ju helt slut när jag kom fram men körde en stund ändå. 

Har en så rolig vecka att se fram emot, lite jobb men ska träffa min syrra, några kompisar, göra mina fransar och så har jag plåtning på fredag. Yay! Imorgon blir det upp tidigt och ta en pw innan jobbet så nu blir det skumbad innan läggdags. Puss och kram!

Likes

Comments


Får väl ta tag i att uppdatera bloggen min! Helgen har varit väldigt intensiv då jag började i torsdags med utbildningar, kvällarna jobb och hela helgen blev det jobb med olika event. I Lördags stod vi på ett torg i förorten, första gången jag var där och blev positivit överraskad då kulturen var helt annan där och det var så spännande att vara en del av det för en dag.

Idag körde vi tio timmar på Liseberg där de hade skate-dagar, så jäkla sköna skejtare som hängde med oss hela dagen och solen stod högt på himmelen. Denna helgen har verkligen varit dröm, trots att jag bara knegat och inte kunnat hänga med ut på något kul med mina vänner. Men tjäna pengar samtidigt som man har jäkligt roligt är inte fy skam det heller! ;)

Har kört tio timmars jobb varje dag sen i fredags men ändå pallat träna hela helgen, varje kväll. Grym jag är!!

Likes

Comments