Header

För två veckor sen var jag och vaxade mig hos Diana på Salong Oss. Helt ärligt så var jag SUPERnervös! Typiskt mig att förstora upp saker innan dom hänt men jag tyckte det kändes jätteläskigt att gå och vaxa hela benen och bikinilinjen. Man har sett på film och dokusåpor hur dom skriker och nästan gråter. Detta spelades upp i mitt huvud och jag tänkte "herregud är det så illa, då kanske jag till och med behöver ta värktabletter innan?".

Nej nej och nej - så fel jag hade! För det första så känner man sig jättebekväm med Diana när man kommer dit, hon är van vid det hon gör, lugn och proffsig. Ni tjejer som testat att vaxa benen därhemma, eller nopra ögonbrynen för den delen - JA det känns ju för stunden men det är ju ingen fruktansvärd smärta direkt. Exakt så kändes det! Det var över på ett kick, man biter ihop bara men som sagt, då det bara känns i stunden så gör det ju inget vidare ont får jag säga. Diana använde vaxremsor och även något slags tuggummilikanande honungsvax. Det var sååå roligt att se, hon håller det som en liten klump med vax liksom och så är det som tuggummikonstistens så då liksom drar hon bort håret med detta vaxet på händerna. 
 
 
Så vet ni vad, jag tycker ni ska testa! Hur galet bra är det inte att kunna gå i flera veckor och ha lena fina ben? Dessutom berättade hon att ju mer man vaxar desto "svagare" blir hårväxten. Hon har kunder som efter flera vaxningar till och med har kala fläckar då hårsäckarna gett upp och inte växer där mer. Wow säger jag!! 
 
Detta inlägg är ett samarbete med Salong Oss, www.salongoss.se

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ojojoj! Nu börjar det närma sig årets Miss World Sweden gala med stormsteg! Är ni redo?? Jag känner fjärilarna i magen, jag längtar till all glitter och glamour och framförallt jag längtar efter adrenalinkicken jag får av att tävla. Att stå på scenen, höra applåderna från publiken, känna adrenalinet rusa i kroppen när man går mitt i livesändning. Förstår ni vad häftigt? De andra kandidaterna kan ni se här. Jättefina tjejer så konkurrensen är stentuff! Vem är den lyckliga som blir årets Miss Sweden på galan den 28 maj i Stockholm?
 
 Jag kan knappt ta in det. Men snart smäller det! Bara 3 veckor kvar! 
 


 
 
 
 

Likes

Comments