Header

Skönhetstävlingar

Jag har fått förfrågan om att få åka utomlands och tävla i en internationell skönhetstävling. Vad tycker ni, ska jag tacka ja?

Jag känner mig väldigt nöjd och lycklig med den inre resan jag redan har gjort när jag två år i rad har tävlat i Miss World Sweden. Alla häftigt jag fått uppleva, alla facinerande människor jag fått träffa och just nu känner jag att jag har det så bra här hemma. Jag har två fantastiska jobb med människor som gör mina dagar och det är mycket som händer omkring mig just nu. Jag ser ingen anledning till att jag ska ut och flänga nu när jag äntligen börjar landa i mig själv igen.

Hur det är att tävla i skönhetstävlingar är svårt för någon att förstå som inte har gjort det. Jag älskar det verkligen, jag har stått på scen sen jag var 3 år och att delta i så kallade skönhetstävlingar är mer än bara yta, det handlar om hur du för dig, hur bekväm du är med att vara på scen och att du har en genuin personlighet och att du känner dig bekväm i rollen som skönhetsmiss med mingel, socialiserande och att vara en förebild med allt vad det innebär.

Dock så är det en hel del bakom kulisserna som jag faktiskt inte känner att jag vill stötta. Dessutom osäkerheten med att åka utomlands helt själv utan någon att vända sig till. Jag gjorde misstaget en gång att åka utomlands med någon jag inte kände och det är det värsta jag råkat ut för i mitt liv så vill inte utsätta mig för att hamna i den sitsen igen. Eller vad säger ni? Ska jag ta med mig någon jag litar på, packa min största resväska med mina galaklänningar och min tiara och sticka? 😉


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments