skonhetsgava pa kopet ahlensANNONS
Beskrivning av bilden
Min hudvårdsrutin - enkel hudvårdsrutin

Min hudvårdsrutin - enkel hudvårdsrutin

Innehåller annonslänkar

Här visar jag mina produkter som jag kör i min hudvårdsrutin just nu. Ibland varvar jag med nya serum men i grunden är de dessa som jag använder just nu. Jag vill att min hudvård ska vara så effektiv som möjligt men har också testat mig fram genom åren för att hitta de bästa produkterna som också är väldigt prisvärda. 

Jag har testat otroligt mycket hudvårdsprodukter genom åren då jag haft intresse i just hudvård sedan många år, jobbade på Kicks i några år där jag hann prova otroligt många produkter och samtidigt kämpade jag med acne i 10 år, min acne är helt borta idag (utan medicin) och jag har verkligen provat mig fram med otroligt många olika produkter genom alla dessa år. Kommer även lägga ut alla produkter jag kan rekommendera mot acne framöver för jag vet hur mycket jag själv ville ha tips från andra då.

Min hudvårdsrutin 2023

Oljerengöring för att ta bort sminket:

Cleansing Oil , 150 ml

Den här oljan tar jag ca 7 pumpar av och tar på rakt på mitt smink och även min mascara när jag använder icke vattenfast. Sen sköljer jag bara bort med vattnet och allt mitt smink är helt borta. ÄLSKAR! Köp den här

Rengöring för ansiktet:

Deep Clean AHA Cleanser

Denna använder jag efter jag tagit bort sminket med oljan. Den här är OTROLIGT dryg så jag tar knappt ens en halv ärta och det räcker till hela ansiktet. Tuben är så stor och jag har den jättelänge, trots att jag tvättar ansiktet 2 ggr per dag med den. Köp den här

Rengörings"borste"

Luna Mini 2 Plus Lavender

Jag säger bara lyx lyx lyx, köpte denna för några år sen och den är värd varenda krona. Det är så skönt och lyxigt att lägga rengöringen på denna. Som en spa-kväll varje kväll. Köp den här

 

Serum med peptider: 

Buffet

Innan ansiktskrämen kör jag detta serum som är toppen och jobbar mot ålderstecken. Läs lite om den på länken så ser ni hur mycket gott för huden den innehåller. Köp den här

Ansiktskräm

Nordic Hydra Intense Hydration Moisturizer

Har fastnat för den här, den är en fantastiskt fuktigvade kräm (jag är rätt torr i huden) och den passar med alla serum så den är perfekt att kombinera med. Jag kör denna morgon och kväll för enkelhetens skull just nu. Köp den här

Peeling

Pumpkin Enzyme Mask

Det finns bara en peeling som jag älskar som denna, den luktar så gott ni måste verkligen dofta på den, och den peelar på 3 olika sätt vilket gör huden babylen varje gång. ÄLSKAR! Också dryg och räcker länge. Köp den här

 Bonustips!

Ögonmakeup remover

Eye Makeup Remover, 150 ml

När min mascara sitter som berget så kör jag denna Ögonmakeupsremover. Den är skonsam för känsliga ögon och konsistensen är som en ansiktskräm så den är väldigt krämig och skön på ögat om ni förstår. Köp den här

Tillbaka till blogg
ANNONS
 • födelsedagspresent tjej 2023

  Födelsedagspresent till tjej 2023: 6 tips på un...

  Ge den ultimata födelsedagspresenten till en tjej år 2023 med dessa handplockade presenttips. Hitta den perfekta presenten som är både personlig och unik.

  Födelsedagspresent till tjej 2023: 6 tips på un...

  Ge den ultimata födelsedagspresenten till en tjej år 2023 med dessa handplockade presenttips. Hitta den perfekta presenten som är både personlig och unik.

 • bröllopspresent 2023

  Bröllopspresent 2023: 5 unika presenter som kom...

  Letar du efter den perfekta bröllopspresenten inför 2023? Kolla in vårt sortiment av praktiska och stilfulla presenter, inklusive gjutjärnsgrytor, kolsyratsmaskiner och Smeg-brödrostar. Du kommer garanterat hitta något som brudparet kommer...

  Bröllopspresent 2023: 5 unika presenter som kom...

  Letar du efter den perfekta bröllopspresenten inför 2023? Kolla in vårt sortiment av praktiska och stilfulla presenter, inklusive gjutjärnsgrytor, kolsyratsmaskiner och Smeg-brödrostar. Du kommer garanterat hitta något som brudparet kommer...

 • Hitta de bästa studentpresenterna 2023 - Smeg köksassistenter, Kay Bojesen apor, Smeg kaffebryggare och Georg Jensen ljusstakar

  Hitta de bästa studentpresenterna 2023 - Smeg k...

  Letar du efter den perfekta studentpresenten 2023? Upptäck vårt urval av Smeg köksassistenter, Kay Bojesen apor, Smeg kaffebryggare och Georg Jensen ljusstakar som passar alla stilar och personligheter.

  Hitta de bästa studentpresenterna 2023 - Smeg k...

  Letar du efter den perfekta studentpresenten 2023? Upptäck vårt urval av Smeg köksassistenter, Kay Bojesen apor, Smeg kaffebryggare och Georg Jensen ljusstakar som passar alla stilar och personligheter.

1 av 3
 • peeling populära tiktok produkter

  3 Heta TikTok-produkter att ha koll på 2023: En...

  Innehåller annonslänkar TikTok har blivit en av de mest populära sociala medieplattformarna i världen, och det har också blivit en plattform för att främja olika produkter. TikTok har blivit en...

  3 Heta TikTok-produkter att ha koll på 2023: En...

  Innehåller annonslänkar TikTok har blivit en av de mest populära sociala medieplattformarna i världen, och det har också blivit en plattform för att främja olika produkter. TikTok har blivit en...

 • testar och öppnar mystery bag flying tiger

  Jenemilias spännande upplevelse med mystery bag...

    Hej alla! Jag är Jenemilia och jag är en Tiktok-användare som älskar att testa olika produkter och utmaningar. Nyligen bestämde jag mig för att prova på en spännande trend...

  Jenemilias spännande upplevelse med mystery bag...

    Hej alla! Jag är Jenemilia och jag är en Tiktok-användare som älskar att testa olika produkter och utmaningar. Nyligen bestämde jag mig för att prova på en spännande trend...

 • 3 Virala TikTok produkter

  3 Virala TikTok produkter

  Innehåller annonslänkar Om du är en person som gillar att skrolla på TikTok så vet du att bra skönhetsprodukter och sminkprodukter snabbt får spridning viralt då man på TikTok gärna...

  3 Virala TikTok produkter

  Innehåller annonslänkar Om du är en person som gillar att skrolla på TikTok så vet du att bra skönhetsprodukter och sminkprodukter snabbt får spridning viralt då man på TikTok gärna...

1 av 3
 • Såhär gör du Balsammetoden steg för steg - enkel guide

  Såhär gör du Balsammetoden steg för steg - enke...

  Du har bestämt dig, du vill ha friskt och välmående hår. Här är enklaste guiden steg för steg hur du gör! Balsammetoden har gjort mitt hår friskt och är det...

  Såhär gör du Balsammetoden steg för steg - enke...

  Du har bestämt dig, du vill ha friskt och välmående hår. Här är enklaste guiden steg för steg hur du gör! Balsammetoden har gjort mitt hår friskt och är det...

 • Produkter jag använder för balsammetoden

  Produkter jag använder för balsammetoden

  Innehåller annonslänkar För balsammetoden behöver du endast 3 produkter för att sätta igång. Ett såkallat tvättbalsam, en inpackning och ett "sista schampo". Första gången jag hördes talas om balsammetoden var...

  Produkter jag använder för balsammetoden

  Innehåller annonslänkar För balsammetoden behöver du endast 3 produkter för att sätta igång. Ett såkallat tvättbalsam, en inpackning och ett "sista schampo". Första gången jag hördes talas om balsammetoden var...