iphone blixt vid sms

Håll koll på dina meddelanden med iPhone:s LED-blixt för SMS-aviseringar

Innehåller annonslänkar

Visste du att det finns en cool funktion på din iPhone som gör att din ficklampa blinkar när du får nya SMS-meddelanden? Detta kan vara särskilt användbart om du vill hålla koll på dina meddelanden utan att behöva ta upp telefonen varje gång. I det här blogginlägget ska vi titta på hur du aktiverar denna funktion på din iPhone och några saker att tänka på när du använder den. För mer använda bara tips i videoformat prenumerera gärna på min Youtube här.

För att aktivera denna funktion, behöver du först se till att du har den senaste versionen av iOS installerad på din iPhone. Gå till Inställningar > Allmänt > Programuppdatering för att se till att du har den senaste versionen installerad.

När du har uppdaterat till den senaste versionen, kan du aktivera funktionen genom att följa dessa enkla steg:

  1. Gå till Inställningar > Allmänt > Tillgänglighet.
  2. Bläddra ner och välj LED-blixt för aviseringar.
  3. Slå på LED-blixt för aviseringar genom att trycka på reglaget bredvid den.

Nu när funktionen är aktiverad kommer din iPhone att blinka med ficklampan när du får nya SMS-meddelanden. Detta kan vara särskilt användbart om du befinner dig i en bullrig miljö där det kan vara svårt att höra meddelande-ljudet eller om du inte vill ta upp telefonen varje gång du får ett nytt meddelande.

Observera att LED-blixtfunktionen endast fungerar när din iPhone är låst och skärmen är svart. Om du vill se dina aviseringar på skärmen, kan du trycka på hemknappen eller på upplåsningsknappen på sidan av din iPhone.

Det finns några saker att tänka på när du använder LED-blixtfunktionen för aviseringar. För det första kan det dra mycket batteri, så se till att du har tillräckligt med batteri kvar på din iPhone. För det andra kan det vara irriterande för personer i närheten om du befinner dig i en tyst miljö, så se till att använda funktionen med omtanke.

Slutligen är det viktigt att nämna att funktionen inte bara fungerar för SMS-meddelanden utan också för andra aviseringar som du får på din iPhone. Om du vill avaktivera funktionen, följ samma steg och stäng av LED-blixt för aviseringar.

Sammanfattningsvis är LED-blixtfunktionen för aviseringar en enkel men användbar funktion på din iPhone som kan hjälpa dig att hålla koll på dina meddelanden på ett mer diskret sätt. Så varför inte prova den idag och se om det är något som fungerar för dig?

Produkter jag använder och rekommenderar 

Lampan som man fäster på sin iPhone: https://cocopanda.mtpc.se/3323334 Skyddsglaset: https://c.mtpc.se/tags/link/3323336

Ringlight/studiolampa för att få bra ljus till videos: https://lyko.mtpc.se/3323341

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.

Mer på Youtube

För fler iPhonetips och hacks följ Jenemilia på Yotube med mängder av enkla och lätta tutorials att följa.

1 av 3
ANNONS