symboler att använda gratis sociala medier jenemilia

Så använder du olika symboler i dina sociala medier

Innehåller annonslänkar


Symboler kan vara ett utmärkt sätt att addera kreativitet och stil till dina sociala medier. Oavsett om du vill använda dem för att uttrycka känslor, skapa en visuell bild eller bara göra dina inlägg mer tilltalande, finns det många olika symboler att välja mellan. I detta blogginlägg ska vi titta på några av de mest användbara symbolerna som du kan kopiera och klistra in i dina SMS, Instagram-inlägg, Instagram-storys och TikTok-videor. 

För mer använda bara tips i videoformat prenumerera gärna på min Youtube här.

Hjärtformade symboler Hjärtan är en av de mest använda symbolerna i sociala medier. De kan användas för att uttrycka kärlek, vänskap, glädje och mycket mer. Här är några av de vanligaste hjärtformade symbolerna som du kan använda:

♥ ❤ ❥ ❣ ❦ ❧ ♡ ღ

Humörsymboler Humörsymboler kan användas för att visa hur du känner dig eller för att uttrycka din personlighet. Här är några exempel på symboler som du kan använda:

☹ ☺ ☻ ت ヅ ツ ッ シ Ü ϡ ✿◕ ‿ ◕✿   ❀◕ ‿ ◕❀   ❁◕ ‿ ◕❁   ✾◕ ‿ ◕✾ (✿◠‿◠)

Spelkortsymboler Spelkortsymboler är en annan vanlig typ av symboler som kan användas i sociala medier. De kan användas för att skapa spännande och unika visuella bilder. Här är några exempel på spelkortsymboler:

♔ ♕ ♖ ♗ ♘ ♙ ♚ ♛ ♜ ♝ ♞ ♟♤ ♧ ♡ ♢ ♠ ♣ ♥ ♦

Stjärnsymboler Stjärnsymboler kan användas för att skapa en känsla av mystik eller för att lägga till extra glamour till dina inlägg. Här är några exempel på stjärnsymboler som du kan använda:

⋆ ✢ ✣ ✤ ✥ ❋ ✦ ✧ ✩ ╰☆╮ ✪ ✫ ✬ ✭ ✮ ✯ ✰ ✡ ★ ✱ ✲ ✳ ✴ ❂ ✵ ✶ ✷ ✸ ✹ ✺ ✻ ✼ ❄ ❅ ❆ ❇ ❈ ❉ ❊

Pilar och riktningssymboler Pilar och riktningssymboler kan användas för att skapa rörelse och riktning i dina visuella bilder. Här är några exempel på pilar och riktningssymboler:

☜ ☞ ☚ ☛ ☟ ☑ ✓ ✔ √ ☐ ☒ ← ↑ → ↓ ↔ ↕ ↖ ↗ ↘ ↙ ↚ ↛ ↜ ↝

Vill ni ha fler tips på hur ni kan använda er av er iPhone på ett smart sätt? Då borde ni definitivt prenumerera på min YouTube-kanal där jag delar med mig av massor av användbara iPhone-tips och tricks! Ni hittar kanalen här.

Och för er som vill uppgradera era iPhone-upplevelser, har jag några produkttips till er. Först och främst, den här lampan som ni kan fästa på er iPhone för att få perfekt ljus när ni tar bilder eller spelar in videos.

Sedan har vi det här skyddsglaset som skyddar er iPhone mot repor och skador.

Och sist men inte minst, en ringlight/studiolampa som ger er perfekt ljus när ni spelar in videos.

Jag hoppas att ni gillar mina tips och att ni prenumererar på min kanal för ännu mer användbara tips och trix för er iPhone! Tack så mycket!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.

Mer på Youtube

För fler iPhonetips och hacks följ Jenemilia på Yotube med mängder av enkla och lätta tutorials att följa.

1 av 3
ANNONS